Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar kilitlemek

Rüyada anahtar kilitlemek

Rüyada anahtar kilitlemek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada anahtar kilitlemek gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Rüyada kapıyı anahtarla kilitlemek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlediğini görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada anahtarla kapı kilitlemek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına inanılır.

Rüyada anahtar kilitlemek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek elinin bollaşmasına vesile olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek huzursuzlukların sona ereceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir kapı kilitlemek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Rüyada dükkanı kilitlemek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments