Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kilitlemek

Rüyada kendini kilitlemek

Rüyada kendini kilitlemek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, işlerin düze çıkarılacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada kendini kilitlemek gördüyseniz:

  • Daha planlı davranmanız durumundaysa gereken desteği veya iş birliğini görebileceksiniz.

Rüyada cam kapı kilitlemek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kapı kilitlemek gidilecek yönün belirleneceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet kapısını kilitlemek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Rüyada kasa kilitlemek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir kapı kilitlemek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, sorumlu tutacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini odaya kilitlemek eşler arasında bir soğukluk olacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments