Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çene kilitlenmesi görmek

Rüyada çene kilitlenmesi görmek

Rüyada çene kilitlenmesi görmek işlerinin günden güne azalacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına yorulur.

Rüyada çene kilitlenmesi gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çene kilitlenmesi görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çenenin kilitlendiğini görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çenenin bağlandığını görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çene öpmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çene kırılması görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, eşe dosta yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada alt çene dişi görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalettir.

Rüyada çeneyi sıkmak farklı sosyal ortamlara gireceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, pek çok olumlu gelişmelere alamet etmektedir.

Rüyada kırık çene görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments