Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kilit görmek

Rüyada eski kilit görmek

Rüyada eski kilit görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada eski kilit gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada eski kilit görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yeni planlar yapacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada bir evde kilitli kalmak maddi gücünün yerine geleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine delalet eder.

Rüyada kilitli kalmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet eder.

Rüyada dolap kilidi görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerde kilitli kalmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette kilitli kalmak çok kötü durumlara düşüleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalettir.

Rüyada kapı ve kilit görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, süzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir eve kilitlenmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments