Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede nikah görmek

Rüyada kilisede nikah görmek

Rüyada kilisede nikah görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hakkıyla kazanca, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilisede nikah gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Rüyada kilisede nikah görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine tabir olunur.

Rüyada hristiyan kilise görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kilisede kuran okumak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiliseyi ziyaret etmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kilise anahtarı görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Rüyada kilisede rahip görmek kazancının ilk önce azalacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilisede gezmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada kilise mumu görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments