Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiliseyi ziyaret etmek

Rüyada kiliseyi ziyaret etmek

Rüyada kiliseyi ziyaret etmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, geçim derdinin son bulacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kiliseyi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada kiliseyi ziyaret etmek çalıştığı yerde amir olacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kilise ziyaret etmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, hırsızlık yapacağına, geçim derdine gireceğine delalet eder.

Rüyada kilise çanı duymak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kilise gitmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilisede evlendiğini görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kilise ve papaz görmek başkalarının malına göz dikeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada kilisede fatiha okumak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kilise mezarlığı görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments