Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilise anahtarı görmek

Rüyada kilise anahtarı görmek

Rüyada kilise anahtarı görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, önemli işlere imza atacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Rüyada kilise anahtarı gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Rüyada kilise anahtarı görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilisede mum yakmak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski kilise görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, dileklerin kabul olacağına, yeni bir yola gireceğine delalet eder.

Rüyada kilisede kuran okumak alım gücünde yükselme olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada kilise gitmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işarettir.

Rüyada hristiyan kilise görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilisede namaz kılmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kilise çan sesi duymak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments