Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hristiyan kilise görmek

Rüyada hristiyan kilise görmek

Rüyada hristiyan kilise görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada hristiyan kilise gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Rüyada kilise soymak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, aklına giren şeytana uyacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet eder.

Rüyada kilisede yatmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilisede abdest almak rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kilisede bulunmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sevgi göreceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada kilisede kutsanmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiliseye gitmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kilisede evlendiğini görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, ruhani önderlik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilise çanı duymak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments