Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisede cenaze görmek

Rüyada kilisede cenaze görmek

Rüyada kilisede cenaze görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına alamet eder.

Rüyada kilisede cenaze gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kilisede cenaze görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilisede dua ettiğini görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işaret eder.

Rüyada kilisede abdest almak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada kilisede mum yakmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, merdiven atlayacağına, karalar bağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilise gitmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada kilise düğünü görmek bereketli ve hayırlı olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet eder.

Rüyada tarihi kilise görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kilisede dua etmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments