Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilisenin yandığını görmek

Rüyada kilisenin yandığını görmek

Rüyada kilisenin yandığını görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancının her geçen gün artacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, işe zorla gidip geleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, ticaretinin hızlanacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilisenin yandığını gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada kilisenin yandığını görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilisede olduğunu görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilisede bulunmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kilise çan sesi duymak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, elinin döneceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilise ve papaz görmek huzurlu bir insan olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalettir.

Rüyada kilisede evlendiğini görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Rüyada hristiyan kilise görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilisede abdest almak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments