Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiliseyi gezmek

Rüyada kiliseyi gezmek

Rüyada kiliseyi gezmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, amaçlardan sapmaya yorulmaktadır.

Rüyada kiliseyi gezmek gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Rüyada kilise gezmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Rüyada kiliseyi gezmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilisede gezmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış kilise görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, özgüveninin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulur.

Rüyada cami kilise görmek ona özlemle sarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilisede papaz görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Rüyada kilise duvarı görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada evini kilise görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments