Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi kilise görmek

Rüyada tarihi kilise görmek

Rüyada tarihi kilise görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, elindekileri de yitireceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine inanılır.

Rüyada tarihi kilise gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Rüyada tarihi kilise görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meryem ana kilisesini görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Rüyada kilise papazı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada kilisede mum yakmak toparlanmasının da uzun süreceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilisede olduğunu görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kilise çanı görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kilise papaz görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine yorulur.

Rüyada kilise çan sesi duymak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments