Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla yılan kesmek

Rüyada kılıçla yılan kesmek

Rüyada kılıçla yılan kesmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla yılan kesmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Rüyada kılıçla yılan kesmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada kılıçla adam kesmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla kafa kesmek işlerindeki bereketin kaçacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla elini kesmek muradın gerçekleşeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçla boyun kesmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kılıçla baş kesmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet eder.

Rüyada kılıçla kesmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kılıçla insan kesmek önündeki engelleri aşamayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments