Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıcı eline almak

Rüyada kılıcı eline almak

Rüyada kılıcı eline almak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kılıcı eline almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada elinde kılıç tutmak malını ve canını emniyete alacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla elini kesmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının elinde kılıç görmek sevinçli haberler alınacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıcı eline almak sıkıntıların azalacağına, kazancının artacağına,, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Rüyada elinde kılıç görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç eline almak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tahta kılıç görmek insanların hayır dualarının alınacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla kavga etmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments