Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde kılıç görmek

Rüyada başkasının elinde kılıç görmek

Rüyada başkasının elinde kılıç görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, masa başı bir işe girileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının elinde kılıç gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Rüyada kılıç eline almak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde kılıç tutmak moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yarınlarına inanacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıcı eline almak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde kılıç görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla elini kesmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde kılıç görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kılıçla yılan öldürmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hasta ise iyileşeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada kılıç aldığını görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işinde aranan biri haline geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments