Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kılıç tutmak

Rüyada elinde kılıç tutmak

Rüyada elinde kılıç tutmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sorunların atlatılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada elinde kılıç tutmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Rüyada elinde kılıç tutmak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıç balığı tutmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kırgınların barışacağına işaret eder.

Rüyada kılıç tutmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde kılıç görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinde kılıç görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada kılıcı eline almak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç eline almak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla elini kesmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments