Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla kesildiğini görmek

Rüyada kılıçla kesildiğini görmek

Rüyada kılıçla kesildiğini görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla kesildiğini gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada kılıçla kesildiğini görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Rüyada kılıçla kesilmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla insan kesmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kılıçla adam kesmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kılıç görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işarettir.

Rüyada altından kılıç görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kılıçla öldüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kılıç görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments