Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç öpmek

Rüyada kılıç öpmek

Rüyada kılıç öpmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kılıç öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kılıç öpmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yüzünün hep güleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada işlemeli kılıç görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada kılıçla öldüğünü görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla birini kesmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işaret eder.

Rüyada kılıçı kınından çıkarmak hayırla yad etmeye, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayatını yoluna koymaya alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla düşman öldürmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kılıç eline almak yeni bir semte taşınılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, günahlarından tövbe etmeye alamet eder.

Rüyada altından kılıç görmek endişe veren durumların düzeleceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments