Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iz sürmek

Rüyada iz sürmek

Rüyada iz sürmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada iz sürmek gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Rüyada iz sürmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına işaret eder.

Rüyada yüzde izler görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan izi görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak izlerini görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet eder.

Rüyada çamur izi görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta iz görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında iz görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada izar görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments