Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izmiri görmek

Rüyada izmiri görmek

Rüyada izmiri görmek sağlık problemleri içinde olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına inanılır.

Rüyada izmiri gördüyseniz:

  • Bazı işleri halletme biçiminizi değiştirebilirsiniz.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, işlerin toparlanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işarettir.

Rüyada iz sürmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada karda ayak izleri görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta iz görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında dikiş izi görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet eder.

Rüyada başkasında yara izi görmek borcunun çok olacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada sırtında yara izi görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada karnında ameliyat izi görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments