Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıl aldırmak görmek

Rüyada kıl aldırmak görmek

Rüyada kıl aldırmak görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, işlerinin baltalanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada kıl aldırmak gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Rüyada vücuttan kıl aldırmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Rüyada yüzünden kıl aldırmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, dertlerin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllarını aldırmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada yüz kılı aldırmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, emellere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet eder.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıl aldırmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına yorulur.

Rüyada kıl aldırmak görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, işiyle nam salacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments