Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıl aldırmak

Rüyada kıl aldırmak

Rüyada kıl aldırmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, dünya malı edineceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, aile içinde de bereketin artacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulur.

Rüyada kıl aldırmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmamanız, size maddi veya manevi bedeller ödetebilecek macera veya arkadaşlıklara eğilim duymanıza neden olabilir.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, prestij kaybı yaşayacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada bacak kılı aldırmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalettir.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol kıllarını aldırmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada vücuttan kıl aldırmak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada yüzünden kıl aldırmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kıl aldırdığını görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıllarını aldırmak yüzünü güldüreceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments