Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan kıl aldırmak

Rüyada vücuttan kıl aldırmak

Rüyada vücuttan kıl aldırmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kasasının daha çok para dolacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sıkıntılarından arınacağına inanılır.

Rüyada vücuttan kıl aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Rüyada vücuttan kıl aldırmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak kıllarını aldırmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıllarını aldırmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıl aldırdığını görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünden kıl aldırmak maddi zarara gireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak herkesin dikkatinin çekileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol kıllarını aldırmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments