Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıble aramak

Rüyada kıble aramak

Rüyada kıble aramak iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kıble aramak gördüyseniz:

  • Finansal anlamda büyüme sağlayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada kıble aramak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıbleyi aramak huzurunun yerinde olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, önemli atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kıbleye yönelmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işarettir.

Rüyada kıbleye ters dönüp namaz kılmak yeni gayrimenkuller alınacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Rüyada kıbleyi ters durmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments