Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak

Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak

Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak takdir toplayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, özlem gidereceğine, sorunların gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, çok rahat edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış kıbleye doğru namaz kılmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, maaşının artacağına işarettir.

Rüyada kıbleye arkası dönük namaz kılmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kıbleye karşı namaz kılmak zengin bir hayat süreceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada ters kıbleye namaz kılmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada namazı kıbleye ters kılmak moralsiz ve düşünceli olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada yanlış kıblede namaz kılmak bazı konularda konuşulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments