Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak işlerini hafifleteceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, adaletin geleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için gerçekleri özel olarak ele almalı ya da dile getirmelisiniz.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak mevkilerinin yüksek olacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada namazı ters kıblede kılmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters dönüp namaz kılmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namazı kıbleye ters kılmak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Rüyada ters kıbleye namaz kılmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada ters yöne namaz kılmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine delalettir.

Rüyada ters yönde namaz kılmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments