Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleye ters namaz kılmak

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Rüyada ters kıbleye namaz kılmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına işaret eder.

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, az çalışarak çok gezeceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada namazı ters kıblede kılmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters dönüp namaz kılmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada namazı kıbleye ters kılmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kazancının hiç azalmayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kıbleye ters namaz kılan birini görmek ekmeğinin azalmayacağına, yüzlerin asılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments