Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının uzadığını görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek maddi imkânlarının artacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek gözden düşeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada saçlarının çok uzadığını görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına delalettir.

Rüyada saçının uzadığını görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments