Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleye yönelmek

Rüyada kıbleye yönelmek

Rüyada kıbleye yönelmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıbleye yönelmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada kıbleye yönelmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada dine yönelmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada kabeye yönelmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlış kıblede namaz kılmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, terfi alacağına delalettir.

Rüyada kıbleyi ters durmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine inanılır.

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalettir.

Rüyada kıbleye dönüp namaz kılmak satışların düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıblenin değiştiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments