Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleyi aramak

Rüyada kıbleyi aramak

Rüyada kıbleyi aramak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına inanılır.

Rüyada kıbleyi aramak gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Rüyada kıble aramak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hasretlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıbleyi aramak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Rüyada ters kıbleye namaz kılmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada kıblenin değiştiğini görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada kıbleye dönüp yatmak yaşadığı yerden uzak kalacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıbleye dönüp dua etmek huşu içinde devam edeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yanlış kıblede namaz kılmak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken kıbleyi şaşırmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments