Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepçe kullanmak

Rüyada kepçe kullanmak

Rüyada kepçe kullanmak kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kepçe kullanmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı konular veya kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada kepçe kullanmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada kepçe kullandığını görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada kulakları kepçe görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada kepçe kaşık görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş kepçe görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kepçe görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorba kepçesi görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments