Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kepçe kulak görmek

Rüyada kendini kepçe kulak görmek

Rüyada kendini kepçe kulak görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, gülen yüzünün de solacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini kepçe kulak gördüyseniz:

  • İşyerinizde arkadaşlarınıza karşı biraz ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepçe kulak görmek neşesini kaçıracağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret eder.

Rüyada kulakları kepçe görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kulaklarını kepçe görmek sorunlarının günden güne artacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kulağı kepçe görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, insanların alım gücünün azalacağına delalet eder.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek rahatının yerinde olacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kepçe aracı görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kepçeyle balık tutmak haneden birinin ayrılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments