Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kepçe görmek

Rüyada kırık kepçe görmek

Rüyada kırık kepçe görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, planların sarkacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık kepçe gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar ya da iniş çıkışlı hareketleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kırık kepçe görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kepçe makinası görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada kepçeyle yemek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet eder.

Rüyada kaşık kepçe görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kazanılan paranın artacağına delalet eder.

Rüyada kepçeyle toprak kazmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Rüyada dozer kepçesi görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada kepçe iş makinası görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaklarını kepçe görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments