Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kepçe görmek

Rüyada gümüş kepçe görmek

Rüyada gümüş kepçe görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş kepçe gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Rüyada gümüş kepçe görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada kepçe kaşık görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada kepçeyle çukur açmak sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kepçeyle çorba içmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kepçe kullanmak işlerinin yolundan çıkacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada kepçeyle ev yıkmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, ana baba sözü dinlemeye yorulmaktadır.

Rüyada yemek kepçesi görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada kamyon kepçe görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, kazancını artıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments