Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakları kepçe görmek

Rüyada kulakları kepçe görmek

Rüyada kulakları kepçe görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, büyüyeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, zararlarını telafi edeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işarettir.

Rüyada kulakları kepçe gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, para ve makam sahibi olacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağı kepçe görmek günahlarına tövbe edeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sağlıklı bir kişi olmaya delalettir.

Rüyada kepçe kulak görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, küs kimselerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulaklarını kepçe görmek kıdem atlayacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulakları kepçe görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada kepçeyle çukur açmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, kişinin evlatlarının artacağına alamet eder.

Rüyada kepçeyle ev yıkmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments