Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepçe kullandığını görmek

Rüyada kepçe kullandığını görmek

Rüyada kepçe kullandığını görmek karlı işlere gireceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çirkin amellere, zor durumda bırakacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kepçe kullandığını gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada kepçe kullanmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kepçe kullandığını görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paletli kepçe görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta kepçe görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepçeyle balık tutmak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, birikim yapacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada kepçeyle ev yıkmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada yemek kepçe görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada kepçeyle çorba içmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, böylece yüzünün güleceğine, maddi olanaklarının artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments