Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kep giydiğini görmek

Rüyada kep giydiğini görmek

Rüyada kep giydiğini görmek sahip olduğu nimetin artacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, fesat kimselerin çıkacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, daima afiyette olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada kep giydiğini gördüyseniz:

  • Hayat size bazı zevkli sürprizler hazırlıyor.

Rüyada kep giydiğini görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada kep ve cübbe giymek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kep takmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, rahat rahat yaşayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kep takmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kep atmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına inanılır.

Rüyada asker kepi görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kep töreni görmek anne baba duası alacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet eder.

Rüyada mezuniyet kepi görmek faturalarını ödeyemez olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments