Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahim kanaması görmek

Rüyada rahim kanaması görmek

Rüyada rahim kanaması görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, bereketin ve verimin olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada rahim kanaması gördüyseniz:

  • Anlık çözüm görüntüsü veren şeylere güvenmeyin.

Rüyada rahim kanaması görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine yorulur.

Rüyada rahim düşürmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, rızkının bollaşacağına inanılır.

Rüyada rahim kanseri olduğunu görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahim yalamak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet eder.

Rüyada rahim içi görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine işarettir.

Rüyada rahimden ameliyat olmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahim kılı görmek kırılan kalbin onarılacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada rahim filmi çektirmek işinin gücünün rast gideceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments