Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanama geçirdiğini görmek

Rüyada kanama geçirdiğini görmek

Rüyada kanama geçirdiğini görmek güvensizlik duymaya, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, şansın kaçacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Rüyada kanama geçirdiğini gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Rüyada beyin kanaması geçiren birini görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada adet kanaması geçirmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mide kanaması geçirmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada kanama geçirdiğini görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyin kanaması geçirdiğini görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet eder.

Rüyada iç kanama geçirmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kanama geçirmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments