Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı tabutta görmek

Rüyada babayı tabutta görmek

Rüyada babayı tabutta görmek ekmeğinin azalacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada babayı tabutta gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada babasını tabutta görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada babanın tabutunu görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada ölen babasını tabutta görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada babayı tabutta görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, kazancın devamlı olacağına yorulur.

Rüyada babasının tabutunu görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments