Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinle dövüşmek

Rüyada kendinle dövüşmek

Rüyada kendinle dövüşmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, haberler alacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada kendinle dövüşmek gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Rüyada kavga etmek dövüşmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına işarettir.

Rüyada kızla dövüşmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla dövüşmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, rahatının da yerine geleceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç baş dövüşmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövüşmek etmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşle dövüşmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına delalettir.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, birçok iş kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada adamla dövüşmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments