Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga etmek dövüşmek

Rüyada kavga etmek dövüşmek

Rüyada kavga etmek dövüşmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işarettir.

Rüyada kavga etmek dövüşmek gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Rüyada kavga etmek dövüşmek maddi yükünün artacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga edip dövüşmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşınla dövüşmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada köpekle dövüşmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, ticarette yol katedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayla dövüşmek daha sık bir araya geleceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada timsahla dövüşmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, ekmek ve dünya malı alacağına işarettir.

Rüyada kocayla dövüşmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, tatsızlık olacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç baş dövüşmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments