Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamla dövüşmek

Rüyada adamla dövüşmek

Rüyada adamla dövüşmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada adamla dövüşmek gördüyseniz:

  • Planlamaları buna göre yapmakta fayda var.

Rüyada adamla dövüşmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet eder.

Rüyada komşuyla dövüşmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada ölüyle dövüşmek eksiği kendinde bulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet eder.

Rüyada aslanla dövüşmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kediyle dövüşmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanla dövüşmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla dövüşmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, âlim kimselerden feyz alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments