Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, gururlandıracak işler yapacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz.

Rüyada sevgiliyi arkadaşınla görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, yaralarına da merhem olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla çıkmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek güzel fırsatların elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işarettir.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının sevgilisini görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments