Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin kına gecesini görmek

Rüyada kendinin kına gecesini görmek

Rüyada kendinin kına gecesini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, kötü sözler duylacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, o masumların bedduasını alacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kendinin kına gecesini gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz iş veya planlara, daha fazla ilgi göstermeniz ya da dikkat etmeniz durumunda çok önemli noktalara taşınabilirler.

Rüyada kendi kına gecesi görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada kendinin kına gecesini görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına inanılır.

Rüyada ablanın kına gecesini görmek huzursuzlukların son bulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kına geceni görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının kına gecesini görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalettir.

Rüyada başka birinin kına gecesini görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hayır vereceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments