Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Rüyada eski sevgilinin kına gecesini görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet eder.

Rüyada her gece eski sevgiliyi görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ablanın kına gecesini görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayatına bakacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işarettir.

Rüyada başkasının kına gecesi görmek doğruluğu bulacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kına gecesi görmek sevdiklerini de koruyacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments