Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişiyi zayıf görmek

Rüyada kişiyi zayıf görmek

Rüyada kişiyi zayıf görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Rüyada kişiyi zayıf gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kişiyi zayıf görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, iyilik görüleceğine işarettir.

Rüyada zayıf kişi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada bir kişiyi zayıf görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir kişiyi zayıflamış görmek günahların af olacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının daim olacağına işaret eder.

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi zayıf görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada zayıf erkek çocuğu görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments