Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yüksek bir yerde görmek

Rüyada kendini yüksek bir yerde görmek

Rüyada kendini yüksek bir yerde görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini yüksek bir yerde gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek bir yerde namaz kılmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, dileklerin yerine geleceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak yeni bir hayat kurulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kötü işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden denize bakmak haneye bereket geleceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak muradın olacağına, elinin sıkışacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments