Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gözlü kurt görmek

Rüyada yeşil gözlü kurt görmek

Rüyada yeşil gözlü kurt görmek başarılarının sürekli olacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, ihanete uğrayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, eşiyle bahtiyar olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil gözlü kurt gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Rüyada yeşil gözlü kurt görmek herkesten ileriye gideceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, yorulacağına delalet eder.

Rüyada mavi gözlü kurt köpeği görmek endişe veren durumların düzeleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada gözünden kurt çıktığını görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt gözü görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada gözünden kurt çıkmak evliyseniz eşle iyi geçime, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı gözlü kurt görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünde kurt görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil meyve kurdu görmek zor durumların biteceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments