Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin gittiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin gittiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin gittiğini görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin gittiğini gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle gezdiğini görmek hayır duaları alacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, sürekli tartışacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarhoş görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi sinirli görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin onu sevdiğini görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ismini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments